ARTEFIX

ARTEFIX - Örebro Konsthantverkares vänner

Artefix är en vänförening till Konsthantverkarna i Örebro. Alla är välkomna att bli medlemmar. Som medlem får du så klart förmåner och rabatter som du aldrig hade haft tillgång till annars:  • En lott i vårt fantastiska konsthantverkslotteri. Dragning sker på glöggträffen i november eller december.
  • Inbjudan till fyra medlemskvällar/år i butiken med 10% rabatt, förtärning och ibland någon form av underhålllning eller föreläsning.
  • Tips om utflyktsmål eller konstrundor där Konsthantverkarnas medlemmar deltar.
  • Specialinbjudningar till alla våra vernissager då det är 10% rabatt på butikens sortiment.Hur blir man medlem?

Betala 150 kr till vårt swishnummer (123 172 7403). Skriv följande i fältet för meddelanden: ARTEFIX 2019 NAMN MAILADRESS.


Du kan även bli medlem genom ett besök i vår butik och betala med kort eller swish. Butikspersonalen noterar namn och kontaktuppgifter.Varmt välkommen som medlem i Artefix!Medlemskapet gåller för innevarande kalenderår. Artefix har inga medlemskort men aktuellt medlemsregister finns alltid i Konsthantverkarnas butik. Alla utskick sker via e-post. Personuppgifter hanteras enligt Dataskyddsförordningens regler.


Artefix program 2019

Medlemmar får 10% rabatt på inköp alla vernissagedagar.

7 juni

Marknadsafton! Fikaträff med jordgubbstårta. Work shop med Agneta Wågman, Blommor och ståltråd. Rabatterat pris för Artefix medlemmar. Öppet även för allmänheten men de får betala för fika och har ingen rabatt.


Under sommaren kommer vi att fira Open Art med bland annat work shops i origami - mer information kommer!


24 augusti

Vernissage: Annika och Lennart Eisenhart, keramik


14 september

Höstmys med äppelpaj, kaffe och 10% rabatt! Demonstrationslördag med Marie-Louise Hegewald, silver, Annika Eisenhart, keramik, och Aina Montelius, papper. Blommor i silver, papper och lera.


21 september

Vernissage: Kerstin Löfgren, textil


19 oktober

Vernissage: Ivan Holy, trä


5 december

Glöggmingel, liten julbuffé och dragning i konsthantverslotteriet. Exklusivt för Artefix medlemmar. Vi bjuder även på en mini-work shop med Gunilla Dovsten, Lera och inspiration, denna kväll.


Vi kommer även att hitta på mycket annat och ni kommer att få tips på evenemang som Konsthantverkarnas medlemmar deltar i på andra platser.