ARTEFIX


ARTEFIX - Örebro Konsthantverkares vänner

Artefix är en vänförening till Konsthantverkarna i Örebro. Alla är välkomna att bli medlemmar. Som medlem får du så klart förmåner och rabatter som du aldrig hade haft tillgång till annars:  • En lott i vårt fantastiska konsthantverkslotteri. Dragning sker på glöggträffen i november eller december.
  • Inbjudan till fyra medlemskvällar/år i butiken med 10% rabatt, förtärning och ibland någon form av underhålllning eller föreläsning.
  • Tips om utflyktsmål eller konstrundor där Konsthantverkarnas medlemmar deltar.
  • Specialinbjudningar till alla våra vernissager då det är 10% rabatt på butikens sortiment.Hur blir man medlem?

  1. Betala 150 kr till vårt bankgiro (5832-4435) eller Swish (123 172 7403). Skriv följande i fältet för meddelanden: ARTEFIX FÖRNAMN EFTERNAMN ÅR.
  2. Därefter skickar du ett mail med följande uppgifter: namn, telefonnummer, inbetalningsmetod och inbetalningsdatum till info@konsthantverkarna.com. Skriv ARTEFIX i fältet för meddelanden.


Du kan även bli medlem genom ett besök i vår butik och betala med kort eller swish. Butikspersonalen noterar namn och kontaktuppgifter.Varmt välkommen som medlem i Artefix!Medlemskapet gåller för innevarande kalenderår. Artefix har inga medlemskort men aktuellt medlemsregister finns alltid i Konsthantverkarnas butik. Alla utskick sker via e-post. Personuppgifter hanteras enligt Dataskyddsförordningens regler.


Julpyssla med Konsthantverkarna!

 

Torsdag 22 november ordnar vi en pysselkväll för att göra julgransprydnader.

 

Lisa Brunnegård, vår ”pappersexpert”, kommer att stå för material och inspiration (men ta gärna med eget också).

 

Tid: 18-21

 

Plats: I vår butik på Järntorgsgatan 2

 

Priset för Artefixmedlemmar är 50:-. Tar ni med vänner som inte är medlemmar kostar det 100:- för dem. Material (inom rimliga gränser) och en kopp kaffe och en bulle ingår.

 

Max 20 personer får vi plats med så ring och boka så ni vet att ni får plats. Telefonnummer: 019/107905.

 

För övrigt hoppas vi förstås att ni har skrivit in 4 december i era kalendrar. Då är det dags för vår årliga glöggträff med liten julbuffé, lite föredrag, mingel och dragningen i vårt fina konsthantverkslotteri. Vi återkommer snart med mer info.

 

Hoppas vi ses snart!