ARTEFIX


ARTEFIX - Örebro Konsthantverkares vänner

Artefix är en vänförening till Konsthantverkarna i Örebro. Alla är välkomna att bli medlemmar. Som medlem får du så klart förmåner och rabatter som du aldrig hade haft tillgång till annars:  • En lott i vårt fantastiska konsthantverkslotteri. Dragning sker på glöggträffen i november eller december.
  • Inbjudan till fyra medlemskvällar/år i butiken med 10% rabatt, förtärning och ibland någon form av underhålllning eller föreläsning.
  • Tips om utflyktsmål eller konstrundor där Konsthantverkarnas medlemmar deltar.
  • Specialinbjudningar till alla våra vernissager då det är 10% rabatt på butikens sortiment.Hur blir man medlem?

  1. Betala 150 kr till vårt bankgiro (5832-4435) eller Swish (123 172 7403). Skriv följande i fältet för meddelanden: ARTEFIX FÖRNAMN EFTERNAMN ÅR.
  2. Därefter skickar du ett mail med följande uppgifter: namn, telefonnummer, inbetalningsmetod och inbetalningsdatum till info@konsthantverkarna.com. Skriv ARTEFIX i fältet för meddelanden.


Du kan även bli medlem genom ett besök i vår butik och betala med kort eller swish. Butikspersonalen noterar namn och kontaktuppgifter.Varmt välkommen som medlem i Artefix!Medlemskapet gåller för innevarande kalenderår. Artefix har inga medlemskort men aktuellt medlemsregister finns alltid i Konsthantverkarnas butik. Alla utskick sker via e-post. Personuppgifter hanteras enligt Dataskyddsförordningens regler.